woensdag 16 juni 2010

Steeds een beetje verder


Vandaag alweer de vijfde training voor Nijmegen, en hiermee zitten we op de helft van de geplande trainingen. Het gaat snel, toen ik nog in de sneeuw en regen liep leek Nijmegen zover weg, nu komt het al met 7 mijlslaarzen eraan. Het vertrekpunt was in Hoogezand op nog geen 100 meter van mijn ouderlijk huis. Dus een soort bed en breakfast leek het vanmorgen in de vroegte veel op. We starten om 7 uur, het lijkt vroeg en dat is het ook!, maar eigelijk is dat best wel lekker en vooral als je helemaal wakker bent.

We begonnen op een lekker tempo te lopen, en een aantal hadden de Billy Turfloop nog in de binnen. Maar dat is eigelijk alleen maar een goeie oefening. Het was nog wat frisjes in de ochtend maar later zal het heerlijk loopweer worden met wat zon en af en toe bewolking. De route liep van Tripscompagnie, Zuidbroek, Noordbroek, Hellum, Schildwolde, Slochteren en vervolgens Sappemeer weer terug. Voor mij bekend terrein. In Hellum stond er heerlijke soep klaar, de verzorging was weer in uitstekende handen.


Strikken doe je zo......



We kunnen nog altijd met de bus, dusssss




We liepen op een aardig tempo de hele tocht, en tijdens het lopen werkten we keihard aan onze zangtalent wat bij de een wat beter af ging dan bij de ander. Er waren ook wat bikkels bij voor wie het de eerste keer was dat ze 40 km liepen en dat zijn ze niet tegen gevallen. Het is natuurlijk bikkelen de eerste keer, maar alles went. Volgende week weer een beetje meer dan lopen we 45 km! Nijmegen here we come....




De goede verzorging..



Laatste rustmoment....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten